Marbistreria

exemple de marbistreria: pica feta de marbre

En el nostre servei de marbistreria, ens especialitzem en una àmplia gamma de treballs que realcen la bellesa i funcionalitat de diferents espais. El nostre equip altament capacitat es dedica a realitzar treballs d'alta qualitat en diverses àrees:

  • Cuines
  • Banys
  • Paviments i façanes
  • Làpides
  • Mecanitzat de gres porcel.lànic
  • Mecanitzat amb CNC de qualsevol tipus de pedra

1. Cuines

Transformem cuines en espais elegants i funcionals, utilitzant la màgia de la pedra per crear taulells i elements que realcin l'estètica i la utilitat de la teva cuina.

2. Banys

Els banys són espais de relaxació i comoditat. A Marbistreria, dissenyem i construïm elements de marbre i altres tipus de pedra per realçar la bellesa i funcionalitat del teu bany.

3. Paviments i façanes

Els nostres experts treballen en paviments i façanes, utilitzant pedra per crear superfícies duradores i visualment impactants que resistin el pas del temps i les condicions climàtiques.

4. Làpides

Honorarem als teus éssers estimats amb làpides elaborades i personalitzades amb cura. El nostre equip treballa amb sensibilitat i habilitat per crear monuments que reflecteixin l'amor i la memòria.

5. Mecanitzat de gres porcel·lànic

Utilitzem tècniques avançades per mecanitzar gres porcellànic, garantint precisió i qualitat a cada peça. Aconseguim resultats excepcionals per a projectes que requereixen aquest tipus de material.

6. Mecanitzat amb CNC de qualsevol tipus de pedra

El nostre ús expert de tecnologia CNC ens permet mecanitzar qualsevol tipus de pedra amb precisió i detall, oferint acabats únics i personalitzats per als teus projectes.