Picapedrer

La picapedreria és una artesania ancestral que implica treballs especialitzats en la manipulació de pedra per a diverses aplicacions. En el nostre servei de picapedreria, oferim una àmplia gamma de treballs que posen de manifest la bellesa i la funcionalitat de la pedra en diferents àmbits:

  • Productes per a restauració de masies o edificis antics
  • Subministre de materials per a urbanisme/ decoració
  • Asserrat de pedres de grans dimensions i groixudaria per a tercers
  • Confecció de peanes i monolits

1. Restauració de Masies o Edificis antics

Ens dediquem amb passió a la restauració de masies i edificis antics, preservant la seva autenticitat i conservant la seva estructura original amb l'ús expert de la pedra.

2. Subministrament de Materials per a Urbanisme/Decoració

Proporcionem materials de primera qualitat per a urbanisme i decoració, assegurant una àmplia gamma de opcions per embellir espais urbans o interiors amb la bellesa natural de la pedra.

3. Asserrat de Pedres de Grans Dimensions i Gruesa per a Tercers:

La nostra experiència ens permet realitzar amb habilitat l'asserrat de pedres de grans dimensions i gruixudaria, adaptant-nos a les necessitats específiques dels nostres clients.

Creem peanes i monòlits amb precisió i artesania, oferint peces que exudeixen elegància i durabilitat, donant una presència majestuosa a qualsevol entorn.

4. Confecció de Peanes i Monòlits:

A la nostra Picapedreria, combinem l'art tradicional amb les tècniques més avançades per a proporcionar treballs únics i duradors en pedra. Estem compromesos amb l'excel·lència i la satisfacció dels nostres clients en cada projecte que realitzem.